Gæstebog/Guestbook

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen. Husk at være sober i dine hilsner tak! :-) Thank you for visiting my homepage. Write a greeting here in the guestbook by clicking the blue button. You can also insert a photo of your greeting. Remember to be sober in your greetings thanks! :-)

Hjemmeside 29-06-2019

Pia Madsen

Hej Ruth, fedt at se din dedikation omkring det danske, du er en sej pige!

03-04-2013

Erik Hansen

Hej Ruth
God hjemmeside du har lavet :-)
Gud velsigne dig
knus Erik

Hjemmeside 13-04-2012

Mogens

Fin hjemmeside med flot design, og ikke mindst med verdens bedste budskab. Gud velsigne dig og denne hjemmeside

09-03-2012

Johanne Laustsen

Skrev anti-jantelov på google.dk, og kom ind her forbi.Fedt at læse alle de positive jantelove. Tillod mig lige at skrive en sætning ned fra den kognitive jantelov. Nu er næste skridt bare at tro på det :) Kunne ikke lade være med at kigge lidt rundt på hjemmesiden, og hvilken fantastisk positiv energi du sender ud.

06-12-2011

Anette Møller

Hej Ruth. Meget fin hjemmeside du har her. Meget opmuntrende for mig at se. Tak :-) og gud velsigne dig
Guds fred
Kærlig hilsen Anette

13-10-2011

jan

hej ruth.
det er godt nok en god hjemmeside som du har lavet.hilsen jan

05-01-2011

Hans K. Andersen

Hej Ruth! Jeg har kommenteret den side jeg var inde på. Jeg ledte faktisk efter "dagens ord", men kunne ikke finde det. Men du har en masse andet godt. Gud velsigne di rigeligt i tjenesten for Ham! Knus din bror i Herren, Hans

Hjemmeside 17-10-2010

Inge-Lise Elkjær

Kom tilfældig forbi din side så lægger lige en hilsen.

Selv har jeg en side der handler om den kreative side vi mennesker har i os, derfor er min side fyldt med hjemmestrik jeg sælger via hjemmesiden.

Hjemmeside 30-09-2010

Kevin Arnold

Hey Ruth!

så har vi to, byens eneste kristne gadepræster fået os en web-side...hehe. Gud velsigne dig og tak for godt samarbejde om de unge, de udstødte og de tunge;)

Hjemmeside 25-09-2010

Jens A

Fantastisk hjemmeside:=)

22-06-2010

Inge

Hej Ruth :) sikken en dejlig hjemmeside du har lavet.. så fyldt med velsignelser. Tak fordi du velsignede mig :) knus fra Inge

29-03-2010

Gunnar Lund

Hej Ruth:Jeg vil godt høre hvad du har med holtbjerg drengehjem at gøre,jeg var der fra 1961-63, jeg vil meget gerne mere om det:

25-02-2010

Irene M. Mikkelsen

Hej Ruth. Det er en rigtig fin Hjemmeside du har her.
Vi snakkes ved.
Med kærlig hilsen
Irene fra Hjørring

20-02-2010

Bente Finne

Kære Ruth..Rigtig god artikel, og hvor er det bare sandt og alvorligt..Må Gud velsigne dig og bruge dig med din sang og vidnesbyrd..knus Bente

Hjemmeside 20-02-2010

Kirsten

HEJ RUTH
FALDT TILFÆLDIGT OVER DIN SIDE OG BLEV DEJLIG POSITIV OVERRASKET
BRAVO!!!

Hjemmeside 30-01-2010

Peter

Fed side jeg lige stødte på her !! rigtig mange gode fine, og sjove ting her :-) Keep on the good work.

Hjemmeside 22-01-2010

Gunnar P. Madsen

Hej Ruth
Jeg er også kristen, - og har støttet Heidi Sagen i ca.3½ år. - Dit indslag var lige fra leveren som man siger. - Jeg holder meget af når man virkelig kan mærke ærligheden i indslag som dit.
Må Gud holde sine skærmende hænder over dig og din familie, - som et uigennemtrængeligt skjold der værner dig og dine mod alt ondt i denne verden.Og samtidig udgyder sin salige balsam ned over jer, der fremelsker jeres medmenneskelige godhed.
De bedste hilsener fra musik-gunnar.

Hjemmeside 21-01-2010

Lone

Kære Ruth.

Mange tak for sidst nede hos Jill i Århus. Det var en dejlig dag, og noget af en julegave. Jill er så glad for at få fyldt sit hus op, og vi må sige, at der var fuldt hus under dit vidnesbyrd og den skønne musik, Gud har inspireret dig til at lave. det var rigtig godt!

Jeg håber, at det går godt oppe hos dig. Jeg arbejder stadig hos Jill. Det er specielt at arbejde hod en, der gerne vil have mig til at forkynde evangeliet, ikke sandt? Gud er god!

Billedet er et, Jill har tegnet. www.HelleLund.dk

Håber, at vi snart ses igen!

Gud velsigne dig,
Lone.

08-12-2009

Hans K. Andersen

Hej Ruth! Efter din sms i morges, tænkte jeg på denne sidste tid vi lever i. I Johs.Åb. står : Jeg så endnu en engel flyve midt oppe under himlen; den havde et evigt evangelium at forkynde for dem, der bor på jorden, og for alle folkeslag og stammer, tungemål og folk.
Det interessante er at Johannes aldrig havde set en satelit før, så han kaldte den sikkert en engel.
- Det er hvad vi ser i dag, og har gjort længe. Så vi lever i den allersidste tid inden Jesus kommer igen.
Kærlig hilsen
Hans

Hjemmeside 18-10-2009

Michael Seegert

Hi Ruth
Du skal vide at jeg er rigtig glad for at kende dig,
vi er nogle i kristi legeme, der forastår hinanden bedre end andre, jeg har let ved at relatere til dig,håber på at få talt med dig mere, i fremtiden. tak for sidst, Jeg vil være i søborg sammen med Rene d.20 okt for at optage dig igen, ptagelserne i Kbc, er mangelfulde i Lyden på grund af interfens eller løs forbindelse på det ene Camera,Vi kan også optage 5 - 10 minutter med dig til din hjemmeside hvor du underviser deler Ordet, eller bare deler din glæde, Jeg vil også godt lave en trailer med dig
med lidt fart på med effkter hurtige klip musik og stærke replikker, men lad os tales ved, Hej igen

Kærlig Hilsen Michael Seegert

Hjemmeside 08-10-2009

oluf borremark

hej søster Ruth
det er altid at kommen ind på din hjemmeside man så glad at læse hvad du får ud af det
Gud velsigne dig rigt hilsen med Judas brev vers 2 kh Bror Oluf

07-10-2009

Nick Christensen

Hej Ruth min bedste ven ;-)
Har haft travlt har lige været ude at købe scooter idag og på næste torsdag den 15 tar jeg min datter med til planetariet med fly så hun glæder sig jeg slår lige på tråden må gud våge over dig ven jeg gør ihvertfald hvis jeg kan ven Kærlig hilsen Nick

Hjemmeside 25-09-2009

Oskar Grove

Hej Ruth!

Uheldigt for dig at hjemmesiden forsvandt. Sådant kan også forekomme i webbyen; men det har jeg undgået indtil videre. Håber at alt er vel. Jeg trækker hjem fra sommerstedet til Bagsværd lejligheden. Oluf har oplyst mig om at du snart kommer til København. Jeg må se om jeg kan være med der. Nu kommer vinterhalvåret med alle arrangementerne. Der er noget at se frem til.
Oskar

Hjemmeside 21-09-2009

oluf borremark

hej Ruth
et godt du fået det ind til vidre,det er dejligt at have dig som ven vi glæder os til du kommer til Købenmhavn kærlig hilsen fra din søskene i Jesu nvan