Helbredt for migræne

Jeg har døjet med migræne igennem 30 år,jeg har været virkelig syg af det. Jeg kunne ikke tåle lys, lyde og kastede voldsomt op, oh my, det var som om, hovedet var ved at sprænges. Jeg havde til at begynde med mange anfald om dagen, så mange, så min daværende læge overvejede at give mig sådan en pen som diabetes patienter stikker sig med. Jeg fik dog næsespray, jeg kunne tage i stedet for.Jeg kunne ikke tage mig af mine børn, når jeg var så syg.

Jeg kom ud på migræne klinikken og talte med proffessoren i migræne og jeg fik tildelt et par mediciner, som hjalp en lille smule og da de så opfandt sumatriptan, hjalp det meget, jeg kunne nu forhindre anfald. Det har været belastende igennem de 30 år, det har forhindret mig i mangt og meget.

Jeg sad så en dag her for ca 2 måneder siden og var til gudstjeneste i min kirke og der var en, som havde et kundskabsord, at hvis der var en med migræne, så ville Gud helbrede personen, hvis personen går op til forbøn. Jeg handlede på ordet og gik op til forbøn, der blev jeg salvet med olie og der var 2 der bad for mig.

Jeg kan så her 2 måneder efter fortælle og ære Gud med, at jeg ér blevet fuldstændig helbredt for migræne. Jeg er trappet ud af al den medicin, jeg fik mod migræne. Tak Gud for din store kærlighed og omsorg for mig. Tak at du herlbredte mig. Æren er Guds! 🙂